söndag 16 maj 2010

Långhelg i stugan - dag 2

Projekt 1: Lägga staketbit, gjuta i oplintbar terräng. Utöver att det är svårt med markföranringen i hörnet, så är det även en konstig vinkel. Vilket gör att det är ett sant nöje och en övning i tålamod att få till det. Men det fick vi! =)

Tror vi.

Projekt 2: Flytta kryddlåda. Det säger sig självt. Ur med jorden, flytta lådan, i med jorden igen. Numera står kryddlådan i mer sol och dessutom nära till gäststugans uteplats, så man kan bara riva loss en knippe gräslök medans man lassar upp färskpotatis på tallriken. Funktionalitet kallas det. Eller lathet. (och nej, lådan har inte blivit fulblå i vinter, det är min mobilkmera)

Projekt 3 (utlejt till extern arbetskraft): Gräva fram ett garage som likt Atlantis stått under vatten en tid. Eller numera kallar vi det Stallet, dels för att det luktar häst (och har troligtvis varit ett stall), men också för att det inte är ett garage, för nån bil bor det inte där.

4 kommentarer:

  1. jag tycker det är mycket dåligt att det inte är en lutande garaget bild om vi nu ska hänvisa till historien!

    SvaraRadera
  2. Jag som tänkte vänta tills det har trillat ihop helt, just to prove my point. =P Men vi ska se vad vi kan göra åt denna krävande publiks önskemål. *var god dröj*

    SvaraRadera
  3. Det var ett snyggt staket!

    SvaraRadera
  4. Nämen ååååååhhhhhhhh, tack MrsUniversum, det var fantastiskt roligt att höra (inte minst med tanke på att vi har byggt på den i snart två år...)! =D

    SvaraRadera