tisdag 10 augusti 2010

... och luften fylld av kaprifol!

Om några år i alla fall! =) I helgen fick en vildkaprifol på rea komma hem till torpet och göra ett försök på samexistens med vår enorma ek. Lycka till, säger vi! Till sin hjälp fick den en gammal stege i metall vars nedersta steg vid ett försök helt sonika lossnade... Perfekt spaljé, kanske?



4 kommentarer:

  1. Ser superfint ut! Jag har också en kaprifol som klättrar mot ett träd fast inte på en stege. Det hade jag däremot tänkt att en klätterros skulle få göra.

    great torpare think alike! ; )

    SvaraRadera
  2. Tack! =D Jag tänkte att den kunde få lite hjälp till en början, stammen är på eken är så gravt stor och rötterna brer ut sig så pass att den kunde få lite hjälp under sin första tid nnföe att hitta till trädet. Ska bli kul o se om den tar sig.

    Jag var i valet och kvalet om det skulle bli en ros, men jag ska nog försöka ta hand om de två jag har och sen får vi se om det blir fler, de kräver ju faktiskt sitt och jag är lite mer en sån som gillar när det står "denna blomma kan du inte ta död på när den väl är etablerad", som det gjorde på kaprifolen. Me like!

    SvaraRadera
  3. Ursnyggt!
    Som om stegen ställts där av en tillfällighet och så började kaprífolen klättra på den.

    SvaraRadera
  4. Perfekt - för precis så ska det se ut! =) Man vill ju inte ha sin torpträdgård alldeles för välplanerad och designad, men liiiite kan man väl få hjälpa till och "råka" fixa till lite kul detaljer...

    SvaraRadera