tisdag 15 juli 2008

You say potatis, I say potato...

I våras utlovade jag en följetång om potatis. Och inte vilken som helst potatis, utan den som jag själv har gjort. Jag hoppades att få lite knölar till midsommar med den tidigar sort jag valt, men det var tyvärr önsketänkande... Men nu börjar det snart bära (rot)frukt! De första små knölarna är plockade, men inte uppätna än. Men de ligger lite risigt till, för visst ser de goda ut?!

2 kommentarer:

  1. åååååh POTATIS! Det gula guldet <3 Jag kan komma och äta dom nääääääär som helst (från och med om två veckor). Får jag det? Och plattan med syrén är ju asabrasafin! Och clematisen också! Och ditt nagellack! Och ditt torp! Och din familj! *får nåt kristet i blicken*

    SvaraRadera
  2. ooooooooom ni åker till Syltvik så kommer både min bror och min mor vara där! Broren vill hemskt gärna träffa Kokos, eftersom både hans flickvän o vår mor är helt betagna av den lilla varelsen.

    Plus att min pappa sa att han o hans fru kanske skulle vara en del bortresta då när ni kanske kommer till Kalmar, så isf är det supersmidigt att bo inomhus, eller tälta i trädgården, vilket man vill.

    SvaraRadera