fredag 24 juli 2009

Den gula följetången

Ni kommer väl ihåg att det var lite trixigt att få till det här med färg till stugans dörrar? Om inte, så är det bara att följa turerna på bloggen förra hösten... Men i alla fall: vi fann ju färgen förra hösten och nu var det då dags att slabba lite färg och se hur det hela artar sig i verkligheten. Och det blev succé! Visserligen har vi bara strukit på ett lager idag, vilket gör att den gamla mintgröna färgen lyser igenom, men om det har torkat tills imorrn, så blir det ett lager till och då hoppas jag att det blir ännu bättre - om det nu överhuvudtaget är möjligt. Jag är nämligen mer än nöjd! =)

Efter att vi (eller snarare Jenny) skrapat dörrarna, så kunde man ganska tydligt se dörrarnas tidigare liv vad gäller färgsättning. En klarblå färg i botten och en turkosaktig grön på det. Visserligen är iaf den blå färgen ganska fin i sig, men på dörrar till en faluröd stuga är de helt obegripligt fula! Så nu har de fått sig en första omgång... =) Här kommer en till av de ökända "före och efter" uppläggen:



Tyvärr var det lite molnigt och kvällsljus när jag skulle ta efter-bilden, så den är inte helt bra... Men i vilket fall kan man ana hur det numera ser ut på uthuset. Vill man se nyansen lite bättre, så kommer det bilder på både dassdörren och fönster i annat inlägg, där kan man se färgen i bättre ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar