torsdag 22 juli 2010

Och så uteplatsen...


... som idag blev lite inofficiellt invigd både med finbesök från Gölsgården och med den svarta lasyrfärgen på spaljéerna OCH med en av de två nya bänkarna! Jag är faktiskt mer än nöjd, det svarta tar fram färgen i både rosorna och luktärterna på ett jättefint sätt och jag gillar att det svarta ger lite mer styrsel åt trädgården som annars ligger i riskzonen för lite väl puttinuttigt - vilket vi inte är ute efter! Mycket, mycket, nöjd. =)

4 kommentarer:

  1. Absolut ursnyggt!!!!!!!!!
    Det svarta ger struktur och kontrast.

    SvaraRadera
  2. Supernajs, I dare say! :D

    SvaraRadera
  3. oooh det är så fiiint! Tjusigt med målad grind också :D Vi lämnade en 5 liter bär till dig busken. Goddamn vad tråkigt det är att plocka!

    SvaraRadera
  4. PEA: Tack! =) Jag var rädd att det hade kunnat bli lite för mycket villa över det hela, men det blev nog bara bra.

    Mika: You daring young man! ;-) Du och Magnus får väl också komma och titta till det live nån gång. Inne kan man ju fortfarande inte vara alls, men den där lilla uteplatsen är fullt möjlig att vistas i...

    Mimmlan: Ja, jag var ju tvungen att testa färgen och nu kan jag se hela röda staketet framför mig, de blir så bra när det blir klart! Och hälsa mina fem liter att jag saknar dem redan och hoppas på dejt med dem snart!

    SvaraRadera