måndag 27 juni 2011

Flytta in...? En liten grill först bara. ;)

Håhå, jaja. Jag har faktiskt hittat en hel del motivation att påbörja arbetet med murning/målning inne. Det finns så många fördelar med att få ett bobart rum i ordning, inte minst för hunden som inte fått vistas inne än då det liknar mest en byggarbetsplats med allehanda spik, damm och skit i hörnen. Så nästa vända blir det till att blanda färg och börja måla taket, men innan dess ska vi få till en grillplats. Ska man jobba inne och inte har något kök, så måste man ju i vilket fall ha en grill ute som fungerar. Ska man ge sig på målning och andra heldagsjobb, så måste man ju kunna laga mat så man orkar. Det är i vilket fall så jag förklarar att vi "ska bara" slänga ihop en liten grillbänk innan vi helt flyttar in arbetet.


Såhär är det tänkt: Vi kommer helt enkelt att göra en två meter lång bänk (70cm djup och ca 90cm hög), och i ena ändan ska vi försänka in en klotgrill vi fått av svärföräldrarna. Den är bättre begagnad, men ett av benen hade gått av och därmed passar den perfekt till våra syften! :) Vi ska nämligen ha ett lagom stort runt hål utsågad i ena ändan av bordsskivan, så att grillen kan vila på handtagen på bordsytan (och ev. även annat stöd i form av vagnsbult el dyl). Svartmålad ska den stå i närheten av spaljén, som av en händelse är gjord i helt samma stil.


ByggMax, virke för 201kr. Förhoppningsvis totalpriset för hela grillbänken då grillen ju var en liten present. Det tycker jag är mer än rimligt billigt. Orimligt heter det väl då. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar